Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

DJ-Ro is powered by: Pioneer Nexus, JBL, DBX, Crown, Peavey and Lightmaxx!

DJ-Ro is op jonge leeftijd begonnen met het draaien van platen op kleine feestjes en partijen. Zijn DJ-talent werd pas echt ontdekt, nadat hij een mix-contest had gewonnen en dat leverde hem diverse gigs op bij gerenommeerde clubs.

DJ-Ro wilde meer dan alleen in de clubs draaien en ook zijn horizon op het vakgebied verbreden dus begon hij zijn eigen Drive-In Show. Met zijn ruime vakkennis en passie voor muziek, maakt DJ-Ro van elk feest een waar spektakel! Tevens produceert hij zijn eigen muziek en maakt hij de coolste remixes van bestaande tracks. Hij beschikt over de meest moderne Pioneer DJ-Gear en JBL geluidsinstallatie. Om uw feest een extra dimensie te geven, beschikt zijn Drive-In Show ook over diverse lichteffecten, rook- en bellenblaasmachines. Zijn vizier is gericht op de muzikale behoeften van u en uw gasten. DJ-Ro heeft jarenlange ervaring met het aan elkaar mixen van tracks en staat bekend om het draaien van diverse muziekgenres.

DJ-Ro is allround dus gespecialiseerd in alle muziekgenres.

Your party will be the best you ever had!

Waarom DJ-Ro?

-Allround DJ

-Diverse muziekgenres

-Voor alle feesten

-Ruime ervaring

-Ruime muziekcollectie

-Denkt met u mee

-Flexibel

-Betrouwbaar

-Moderne geluidsinstallatie

-Diverse lichteffecten

-Goede prijs/kwaliteit verhouding

Copyright 2023 DJ-Ro's Drive-In Show.